Lidingöloppet

Imorn ska jag springa tjejmilen på Lidinöloppet. Det ska bli kul, men jag känner mig grymt trött just nu. Jag svek faktiskt till och med en del UA-folk som skulle spela laserdome. Sorry, jag orkade helt enkelt inte. Jag var dessutom dyngsur om fötterna, och jag måste ju vara frisk tills imorn ; ) Hoppas ni fick kul!!

Jag har tränat ganska mycket inför morgondagen. Fast inte så mycket som jag kanske skulle ha velat eftersom jag har haft en del problem med fötterna i sommar. Men efter en del skobytande, en antibiotikakur, pratande med otrevligt folk på "Gå & Löpteknik" och ett besök hos ortopeden har äntligen sommarens stora bekymmer löst sig. Jag springer numera med min kompis Lindas före detta skor (de nya som jag köpt passade inte min fot i modellen så jag fick sjuka skavsår på insidan av fötterna) och konstiga kuddar under tårna. Gött att det ordnat sig ^^

Men nu ska jag snart ladda upp till racet imorn med hjälp av min systers hemlagade köttfärssås och spaghetti. Det ska bli supergott, jag dregglar nu när jag tänker på det ^_^)

Japan .. or not??

Nu ska jag en gång för alla gå igenom hur det ser ut inför Japan just nu:

Jag stod som sagt på väntlistan för att få åka till Japan som utbytesstudent med föreningen AFS. En kväll så ringer dem och säger att en person har hoppat av och en reserv ska få åka. Därför vill de att man ska skicka in en uppsats och betyg som de skulle ha inom 6 dagar. Naturligtvis fixade jag det där mitt i all annan stress, det var ju trots allt Japan vi pratar om!!

Jag var även på ett informationsmöte hos dem förra helgen i Stockholm (jag sprang ifrån ett styrelsemöte med Unga Allergiker en snabbis). Dem sa då att de skulle ringa och meddela om man fick åka eller inte på måndag eller tisdag.

Detta ledde till att jag ständigt övervakade telefonen, men nej - de ringde aldrig. På torsdag morgon mailar jag dem och frågar varför man inget får veta. Jag får via mail (!) svaret att den som stod först i reservlistan ska få åka. Med andra ord har jag suttit och skrivit uppsatsen i onödan och dessutom haft svårt att sova i väntan på att de skulle ringa. Varför de ville att jag skulle skriva en uppsats, om mi själv, vet jag fortfarande inte. Men jag har mailat och klagat.

Nu så söker jag med min tredje förening istället, och det är Explorica. De känns inte lika säkra eller seriösa, men de låter ändå helt ok. Jag tror nog att de är bättre än vad de låter ut att vara. Jag var på intervju hos dem i tisdags, och killen som intervjuade mig sa att han skulle rekomendera mig. Det kändes bra : ) Han var snäll!! Jag tror jag ska få veta om ungefär 2 veckor om jag får åka med dem eller inte. I så fall åker jag till hösten 08, så alla ni nära och kära får stå ut med mig en sommar till ; )

Jag funderar dessutom att söka med EF som också börjat skicka folk till Japan (som nån så snällt tippsade om förut här på bloggen, tack så mycket!!). Det visar sig, men jag tror att det blir så. Jag vill ju verkligen till Japan <3

(förlåt till alla som läser det här via bloggen, men som jag lovat att breätta för hur det gick med AFS. Tiden fanns helt enkelt inte, och nu känner jag att det är lika bra att skriva här. Jag tror nog att ni läser det så småningom : )

Gomen

Hallå!

Jag vet att jag på sistonde har sugit på att uppdatera bloggen, men mycket av min fritid har gått åt till att träna, krångla med datorer och vänja mig vid mitt nya hem.

Nu ska jag återigen försöka bli bättre på att blogga. Jag vet att det låter som ett tomt löfte, och jag kan inte lova att det är något annat heller. Dock så vill jag påstå att jag kommer försöka!

I helgen kommer jag att åka ner till Stockholm för att springa tjejmilen, så jag kommer inte hinna skriva något mer förens efter helgen antagligen. Ikväll blir det träna, packning och lite mailing. Pluss att jag ska få träffa min söta lilla mamma igen : )

Hoppas ni alla har det bra!!
\(^o^)/

Borta bra men hemma bäst <3

Nu så, äntligen, är jag hemma igen. På fastlandet, på trygg och säker mark. Ingen mer oroväckande känsla i magen när man vaknar och funderar på om det är ens egen tur att diska idag. Inget mer behov av att damsuga badrumsgolvet för att handdukarna luddar av sig. Inget behov av att kliva upp tidigt på morgonen. Ingen anledning till att sitta och skriva inköpslistor. Nej, jag är hemma nu - här är det bara att chilla ; )

För utom att ha åkt hem så har jag klippt mig. Jag postar nån bild längst ner så att man om man vill kan få skåda frissan innan den har hunnit bli utsliten och tilltuffsad. Som den naturligtvis kommer bli om ett tag ^^ Fast då är hårspray ens bästa vän, det löser allt ; ) Skaka på huvudet och spraya så blir det gött, haha ^_o

Aja, nu ska jag passa på att bli lite bortskämd här hemma. Typ lata mig och läsa. Kanske mamma hjälper mig att fixa lunch till och med. Jag är i himmelriket haha

Vem kunde tro att det skulle vara så skönt att komma hem en stund?