Höstlov!!!

Hör namnet.
Älska det.
Höstlov. YEEEAH!!

^^

Unga Allerigker

Tjohosan!!

Nu var det ett tag sen sist, jag har haft fullt upp ..
Jag har vart sjuk, vart i Stockholm på möte och pluggat och sportat ..
Fast det har vart kul ^^ Förutom att vara sjuk då ^^

Mötet som jag nämnde ovan var med Unga Allergiker i Stockholm. Ett hett tips för er där ute som har astma/allergi är att bli medlem! En sjukt bra förening som gör sjukt roliga saker tillsammans!
Mötet var i söndags, och jag hade en sån lycka att jag t.o.m. ska få sitta i styrelsen under den här mandatperioden som kommer (2 år). Ska bli jättekul och intressant!
Fast just nu, om jag ska vara ärlig, så är jag ganska virrig .. Måste sätta mig in i rollen som styrelseledamot ^^ Fast det känns också väldigt roligt förstås!

Besök gärna sidan
www.ungaallergiker.se

Allergikergodis som alla tål ^^  ---->     >(ZUAZ)< 

Utbytesstudent

Jag hoppas verkligen att jag blir utbytesstudent till Japan 08/09!!
Jag har redan skickat in min ansöken ^-^'~

Om jag blir det så hoppas jag att jag inte hamnar mitt i någon stor stad @_@ ..
Allra helst skulle jag villja bli placerad i ett mer traditionellt hem med allt som är så typiskt Japan .. Tatami, futon, kotatsu, litet  .. mm ^^ orden värmer ända in i hjärtat! Förutom "litet" om man har klastrofobi ^u^
Fast jag har alltid tyckt om små rum .. dem är så mysiga och charmiga! Och dessutom mycket lättare att städa! Är det bara jag och japanerna som har insett det?!

   >8^v^8<  En pippi med rosetter \(^0^)/
         

Japangodis --->   >(ZNIPPONZ)<

Bra musik - enligt mig ^^

  Här är några artister som jag gillar. Dock är väll inte alla låtar höjdare, men av dem här artisterna gillar jag dem flest låtar jag hört. Wiii (^_^)

Musik

UH VS CCR


Jag har en ganska udda musiksmak.
 Fast egentligen så är inte musiken som jag lyssnar på så udda, det är mest kombinationerna av artister och stilar ..
Jag lyssnar på den mesta musiken, fast den mesta schlager och country tycker jag är värdelös. Mina favoritartister är Marilyn Manson, Christina Aguilera, Nightwish, Creedens Clearwater Revival och Utada Hikaru.
Detta betyder inte att jag nödvändigtvis vet allt om artisten i fråga eller har alla album/afficher etc. Det är nästan så det är tvärtom faktiskt. Jag tycker om deras musik, men för det så har inte jag allt som dem har producerat hemma hos mig. Kan jag verkligen säga att dem är mina idoler då?
Det finns nog spridda åsikter om den frågan, men jag tycker att det är självklart. Det är den sortens musik som jag gillar att lyssna på.
En gång på TV så var det en gubbe som sa "Musik är som ens favoritmat. Varför inte äta det du tycker är gott bara för att andra inte gillar det?!". Och mina "smaklökar" säger mig att jag gillar den här musiken!

Så till alla er där ute som bara lyssnar på 10-i topp (även om man kan gilla den också): Lyssna er fram för att se vad just du gillar så kan du få ut så mycket mer av musiken! Det kanske är texten du gillar, budskapet, melodin, instrumenten eller den där fantastiska småskrovliga rösten som bara får dig att rysa. Upptäck själv, och bry dig inte om vad andra tycker!!

Dagens godis ----->  >(ZUOUZ)<

Plugga, plugga & plugga!! O_O

Få se nu ..

I fredags eftermiddag tackade jag nej till att följa med Linda hem eftersom jag behövde plugga.
Igår passade jag på att plugga i bilen påväg in till Östersund (10 mil), och sedan han jag även plugga lite när jag kom hem på kvällen.
Idag ägnade jag ungefär 1 ½ timme av morgonen åt att plugga och hade tänkt plugga lite till nu på kvällen.
Håller jag på att bli knasig?!

Idag när jag var hemma hos Emma (efter pluggandet) så sa hon:
"Nina, jag tror inte att jag känner nån som pluggar så mycket som du, var du en japan i ditt förre liv?"
Det kändes ju förstås ganska bra att få höra det, men man funderar ju: kan det stämma?!
Tänk om jag var en japan i mitt förra liv? Hur skulle man veta om jag inte var det? Nu har jag bestämt mig för att jag var det, så om någon hädanefter frågar om varför jag är så intreserad av Japan så ska jag helt enkelt svara: "Jag var Japan i mitt förra liv förstår du".

Det är ju vida känt hur stor tid av sina liv japaner lägger ner på arbete och sin utbildning. Kan det vara därifrån jag pluggar så mycket? Sannolikt ja. Enligt min logik iallafall (^o^)
                                                      
Japansk pluggis godis --->  >(ZGANBATTEZ)< 

Howl's moving castleNu har jag äntligen beställt Howl's moving castle ^^
Hoppas att det följer med mycket extramaterial!

Har gått och suktat efter den filmen sedan jag hörde att den skulle komma ut på bio .. Detta var sammtidigt som jag höll på att läsa boken av Dianne Wynne Jones som filmen är baserad på, och när jag förstod sammbandet blev det ju bara ännu svårare att hålla sig eftersom att boken är sjukt bra .. Fast jag har faktiskt fortfarande inte sett filmen, jag har sparat mig tills nu! Jag ska se på den vid Halloween tillsammans med mina närmsta vänner. Mysigt ^^!!

Förra året vid Halloween hade jag sammlat ihop ett gäng och tittade på Spirited away, fast det var mest jag som var inne på det här med anime så det var inte alla som tyckte den var överdrivet bra (^_^') 

Hursomhelst så längtar jag tills den kommit hem med posten .. ^^ Beställde den från www.sfbok.se (Sience Fiction Bokhandeln), vill tippsa om att dem säljer filmer från Studio Ghibli för bara 159 kr just nu!!

Och lagomt tills nästa Halloween är väll My neighbour Totoro ute på dvd hoppas jag ^_^

Bilderna är från animen och från boken av Diane W Jones. 

Ansiktet bakom fönstretNäsan blir platt när den pressas
mot fönstrets kalla glas
Varför är du inte ute och leker?


Streesigt

Jag vill spela gameboy och läsa.
Men jag måste plugga (O_O)
           Orkar inte!!!

Ska plugga astronomi och So nu ikväll .. har redan pluggat spanska.
Vi har tre prov inom loppet av en vecka (@_@') ..

Tröstgodis -->   >(ZZZ)<

Rest in peace little monkey who took the wrong banana!!