Atjoooo

Jag vet inte riktigt hur jag sak kunna bli trädgårdsmästare. Jag har börjat inse fakta nu när det börjar bli vår. Atjo, prosit. Tack. Ånej, nu dödade jag en tomtenisse!!
Ni vet väl om att man dödar en nisse om man säger "tack" efter att någon sagt "prosit"?

Tack

Tack

Tack

Nu har jag dödat 4 nissar. XD

I vilket fall, jag börjar undra på om jag verkligen kan bli trädgårdsmästare, pollenet "distraherar" mig. Jag kanske kan bli en kaktusspecialist? Det skulle vara rätt ball. Fast jag vet inte vart man hittar en sådan utbildning. Eller en utbildning med växter utan så mycket pollen? Tipsa mig om ni vet, tack : )


Min tesil <3

Jag ångrar mig, jag packar om en stund ^^ Jag ska bara skriva ett litet inlägg till : ) Jag kom på att jag faktiskt kört in fotorna på min tesil in i daotorn nu ^^ Jag måste ju passsa på att publicera dem innan jag glömmer det!

Tesil 2Tesil 1     Fin va?!

Game Boy Printer - Macho!!

I helgen ska jag iväg på möte med Unga Allergiker. Deg var länge sedan sist jag var på möte. Det ska blki kul ^_^ Det ska bli skönt med lite variation från allt pluggande som varit på den sista tiden :S Ikväll ska jag nog bara plugga lite svenska. Om jag hinner ^^

På svenskan ska jag redovisa om Game Boy. Jag ska även ta med min gammla Game Boy Camera och Game Boy Printer - fantastiska saker! Först tar man ett foto med GB cameran, vilken man kopplar i som ett vanligt GB-spel. Sedan skickar man det genom en Game Boy Link- kabel till GB Printer. Den i sin tur skriver ut ett litet foto på självhäftande papper. Naturligtvis i svart-vitt : ) I love old stuff ^^

Nä, nu ska jag ta mig i kragen och försöka packa lite. Tror jag i alla fall, haha!!

Game Boy-godis ---->     >(ZNINT3ND0>)<

AAAAAAAA \( @___@)/

Det är verkligen helt crazy, men o så sant. Emma och jag har äntligen fått tag på en lägenhet!!! För att citera Carola: Haleluja!!

Det är en 1 i Lungvik, strax innan Östersund. Vi bor på 6 våningen, fin utsikt och stor balkong. Vi ska dela utrymmet på 42 kvadrat tillsammans. Det kommer bli så roligt att inreda den, tapetsera och greja ^____^

Jag är så glad!!

Lägenhetsgodis --->      >(ZS0FTZ)<

Gomen nasai!! m(_ _)m

Jag vet jag är en dålig människa, det var länge sedan jag skrev sist. hihi ^^

I torsdags-fredags var jag på fjälltur och sov i bivack. För er som inte vet vad det är ska jag nu, som den norrlänning jag är i hjärtat, förklara vad en bivack är:  En snöhög som man sover i.

Det var väll en rolig upplevelse, synd bara att det snöade så jävla mycket. Jag tror jag sov mellan 1-2 timmar den natten, resten av tiden spenderade jag till att vakta ingången så den inte snöade igen, skotta och valsa runt klockan halv fem på morgonen. Det blev varmare så än att ligga still.

På morgonen, runt 5, var det en hel del folk som klagade på att de frös. Därför väckte vi alla andra halv sex och vi åkte hem runt halv sju-sju. Jag var hemma och åt frukost samma tid som skolan i vanliga fall skulle ha börjat. Sen så sov jag bort halva dan. Det var en härlig dag : )

Nä, nu ska jag göra något otroligt roligt, jag vet bara ínte riktigt vad. Kanske planera inför morgondagen. hihi.HAHA.

\__(0__________________________0)__/
                                   UU

En rengodis -->        >(ZA3lGBADZ)<     

Sundsvall och skitväder v_v

Yesbox, fantastico!!

Idag skulle vi åka till Sundsvall, jag och mina kompisar. Jag hade hade lätt kommit upp ur sängen på morgonen. Dock hälsade inte solen på mig när jag skikade ut genom fönstret. Det var snöblåst och storm á la fjällväder. Suck. Det var alltså bara att kryp ner till kojs igen och läsa ut Shogun. Ja, det är sant jag har faktiskt läst ut Shogun nu ^-^

Vi ska nog åka till Sundsvall på fredag istället. Jag håller tummarna för vädergudarna!
Varför bor jag i snöyran?!

Vilsen-i-fjällen-godis: --->     >(ZH1TTAV1lS3Z)<


Uppdateringar

Nu har jag klarat av den sista uppgiften innan jag får reda på om jag blir utbytesstudent till Japan  eller inte.

Med posten kom förra veckan ett brev från YFU, jag blev helt galen och trodde det var brevet som berättade om jag fick åka eller inte. Dock visade det sig att de behövde ytterligare information av mig för att sortera bland alla sökande. Jag fick i uppgift att skriva en uppsats om mig själv, varför jag ville åka till Japan m.m.

Jag skrev den för hand för att det skulle bli lite personligare. Den blev nästan 4 handskrivna sidor lång. Jag hoppas jag fick med allt dem ville veta av mig :S Jag är lite rädd för att mitt skrivspråk blev lite stakigt och onaturligt. det blir lätt så när jag skriver .. Fast jag tror inte dem kollar alltför mycket på hur pass personlig uppsatsen är, mer på innehållet. Eller det hoppas jag åtminstonde (:-: ).. AARGH!!

I slutet av mig får jag reda på det slugitiga svaret: Att åka, eller att icke åka - det är den stora frågan!

\\(ÅÅÅWWÅÅÅ)//  <---Nervvraket Nina

En händelserik dag

Allt började med att jag, Emma & Elin skulle in till lilla Åre och shoppa.Vi tog 10-skidbussen in och upptäckte att alla affärer öppna först 12. Kul. 11.30 gick vi och skulle äta på Subway.

Det luktade gott och man var jättehungrig när man kom in. Men kön sniglade sig fram och det tog 15 minuter tills man stod med sin macka i handen från det att man kom in. Under tiden hade jag försökt fåtag på en mjölkfrimacka, tjorvat lite m.m. Efter jag betalat ocf fått en, ja en, servett så fyllde jag min subwaymugg med fanta. Jag damp nöjt ner på en bänk och råkades, klumpig som jag är, riva med muggen med fanta. Fantan forsade över mig, över bordet, ner på bänken och sipprade slutligen ner på golvet. Muggen var så gott som tom. Mirakulöst nog hade ingen sett händelsen, så där stod jag ovetande om hur jag skulle göra nästa drag ..

Emma .. väste jag. Hon tittade åt mitt håll och fick sin på pölen på bordet. "oj" sa hon. "Har du någon servett Emma?! Frågade jag förvirrad efter att ha använt min enda servett med att torka av min kappa. Då såg hon pölen på bänken och golvet. "OJ!" sa hon. Det som hände därefter var en kort men o så aktiv jakt efter servetter - men nej, inga servetter fans att få. Man skulle klara sig med den man fått av servett-diktatorn bakom disken. Emma gjorde som hon alltid gör, handlade snabbt och kom på en allternativ lösning. "Fort Nina, vi byter bord!!" Detta hade naturligtvis varit en kolosalt genialisk plan om det inte var för att allting är så litet i Åre, inklusive matställerna. Vi fick alltså lov att sätta oss två bord bort från förödelsen.

Jag satt hela tiden och tittade ut genom fönstret när jag åt. Dessutom spillde jag ut en del chips på golvet innan vi fick till att lämmna stället. Jag hatar subway! För att: Man bara får en servett, de som arbetar där är så vimsiga, de tog för mycket betalt av mig och de har dessutom goda mackor!!

Man skulle kunna tro att dagen tog slut där, men onej! Vi shoppade väll på så gott det går i vår lilla by. Jag köpte en tröja : ) Sedan var det dags att handla lite mat. Jag hade precis tagit mig genom kassan bland alla turister, och dessutom gjort bort mig då jag skrek "Jackpot!!" när jag fick växel ur en myntautomat i kassan utan att någon fattade skämtet. Jag stod och skulle packa ner mina varor då jag upptäckte att jag inte hade köpt någon kasse. Jag var alltså tvungen att göra vad varje god människa ibland måste göra - Utnyttja sina vänner. Elin fick bära en jättefranska, Emma ett stort paket husmans knäckebröd och jag 1½ liter mjölk. Jag stod och gullade med mitt mjölkpaket och stämning var allmänt flumm. Vi slutade upp på Veromoda och bad om extra stora kassar som vi kunde bära vår fralla och knäckebröd i, hon bakom disken var förstående men skrattande. Fast vi köpte faktiskt några saker där också.

Dagen slutade med att jag trängde mig ut ur en överfull skidbuss fäktandes med min jättefrall och knäckebröd. Härligt slut på en flummig dag.

Flummgodis: --->    >(ZPURPlESM0K3)<