Övningsköra

I onsdags kom jag hem från Expecto, Harry Potter konventet i Stockholm. Alla hade väldigt fina utklädnader, själv klädde jag ut mig till chokladgroda! Det var jättekul, massor av trevliga nördar! : D Roligast var helt klart att spela quiddich, men Wizard rocken gick inte heller av för hackor!

Efter att ägnat två dagar till jobb har jag tillbringat dagen med att packa. Imorn drar jag iväg till Undersåker för att vara där i två veckor som ledare på Unga Allergikers sommarläger. Jag ska jobba i köket, det går nog vägen! Bara Backen har med sig bra musik som vanligt är allt under kontroll! : D

Ikväll var jag ute och övningskörde, det var helt ok. Fast mitt i en korsning började bilen hacka, jag växlade ner men fick ändå gubbstopp : ( Och så var det en gubbe som vinkade till mig, jävla gubbjävel. Det var helt klart hans fel att bilen fortsatte hacka trots att jag växlade ner!

Men nu ska jag ägna resten av kvällen åt helt otroligt viktiga saker. Typ klippa naglarna och värma mig framför öppenspisen. Kan fundera lite på en lösning till finanskrisen under tiden ; )

Expecto

Nu har Sankt Olavs loppet avslutats. Det var lika kul som vanligt! Fast i år bröt jag traditionen att sova i tält i Norge, istället körde jag på husvagn i Norge. Sov dock i förtältet, med infravärme över den tjocka luftmadrassen. Ajaj, det är tufft att kampa ; ) Men en tradition som jag inte bröt från var badet i den norska fjorden vid kampingen. Det var pissigt väder, men jag och Olsson var modiga fiskar som simmade ändå! Det gjorde vi bra! Själva springandet var också trevligt. Den första dan sprang jag från Såå till Åre, hade medvind. Det gick lätt!

Sträckan i Norge var tyngre, blåste lite hit och dit och mycket uppförs. Inte lika mycket som jag minndes det som däremot, vilket var skönt! Magnus var så snäll och cycklade med mig, måste ha fått mjölksyra av att cyckla sakta i den långa uppförsbacken XD Men en av de roligaste sakerna med den sträckan var att jag kunde "tävla" med en tjej som jag känner, vi sprang typ samtisigt. Vi har tävlat i längdskidor med varandra förut, men nu möttes vi på asfalten. Först sprang hon om mig, men jag tog henne sen i uppförsbackarna : D Hon fick dock starta lite efter mig ^_^;) hihi

Den sorgliga nyheten var att Duveds IF:s ungdomslag förlorade mot föräldralaget i år. Men vi lät dem vinna, eftersom de blev så ledsna när de förlorade förra året ; )

Idag har jag vart och städat hos AGO. Fick städa igenom korridorerna på ett stort hotell. Fick panik i de smala och mörka trapphusen då lyset slocknade. Inser ni hur läskigt det var! Det hände fler kusliga saker ... och jag som är så lättskrämd! Tur att inte Emma, Elin och Magnus lyckades övertala mig till att se "När lammen tystnar" i förrgår XD Imorn blir det dock mer "normalt" städ av lägenheter. Skönt att tjäna lite mer fickpengar. Det går åt mer pengar nu än vad det gjorde innan jag åkte till Japan. Inte för att jag slösar. Nu måste jag betala för saker som jag inte behövde innan. När man betalar sin egen tandtråd, munskölj och synundersökning - är man vuxen då? (i så fall vill jag inte bli vuxen!)

Men nu till den stora nyheterna! I morgon är det premiär (för oss dödliga människor) på "Harry Potter and the halfblood prince"! Inte illa va?! Ska in med vännerna till stan och titta ^_^

Sen i övermorgon bär det av till STockholm. Där ska jag till Expecto, ett Harry Potter konvent i Täby. Härligt nördigt. Det ska bli trevligt! Ni kanske kan få se foton av mina fina utstyrlsar senare ; D

Nu ska jag stänga av, för det har börjat åska : ( Hejsvej leverpastej!!!!


Mikan Sakura (Gakuen Alice)