Dagens mode ..

.. är gräsligt!! Vem var det som kom på att det är snyggt med att springa runt i leggings och tunikor? Det ser ju ut som att man springer runt i långkalsonger och nattlinne! :S

Blä

Någon som tycker annorlunda?

Massor @_@

Massor är ett jobbigt ord. Massor som i t.ex. tidningsmassor, dumma folkmassor, sega godismassor.

Den massa som jag är less på just nu är "massor att göra-massan".
Jag sitter och pluggar till prov om Kina som en glaning. Jag fattar inte vad jag läser. Det står ju bara en massa fakta! Jag vill ha en historia, någonting jag kan måla upp framför ögonen och drömma mig bort sammtidigt som jag läser. I geografi boken är det bara en annan massa som jag inte gillar - textimassor-massan.

I helgen har jag vart på möte med UA (
www.ungaallergiker.se). Det var kul, men nu är jag trött. Men jag ska plugga. Jag ska kämpa! ^_o

Nej, nu måste jag fortsätta att plugga lite. Sen så kanske jag hinner teckna. Lite. Och 21.00 är det House. Det ska jag se. Var det förresten någon som såg på programmet om Japan i gårkväll som jag skrivit här om på bloggen? Kommentera i så fall! ^^

En massagodis: ---->    >(ZBlÄZ)<

Möte i helgen

Nu i helgen ska jag iväg på möte med UA (www.ungaallergiker.se). Jag tror att jag har läst igenom alla papper som jag skulle och har gjort vad jag hade tagit på mig vid förra mötet. Men vad vet man, jag är trots allt ganska vimsig (^-^;)

Nu var det verkligen länge sedan jag postade någon teckning. Men ni får inte tro att jag inte tecknar, det gör jag!! Jag vet bara inte riktigt vad jag kan publicera här på hemsidan eller inte. Några teckningar ska vara med i UA:s medlemstidning Allergisten, andra är bilder till mangatallangen. Så ni får inte tro att jag bara slöar mig >.<

Här om dan så köpte jag lite tecknarmojs från screentec (www.screentec.se). Jag har så mycket raster nu ^^ Men dem glömde att skicka med min rasterskrapa som jag betalt för. Och det verkar inte heller som om dem vill svara på mitt mail : (   Bajs.

Nä, nu måste jag fixa lite, jag åker iväg till flyget om en halvtimme!! Ojoj!!
Ganbatte kudasai!
Arbetsgodis: ---->    >(ZTRABAJARZ)<

Bra TV-program!!

Halloo, förlåt att jag inte skrivit på sistonde. Jag är så vimsig, en dag kom jag på mig själv med att helt plötsligt stå i duschen. Strange. Fast jag hade i alla fall klätt av mig ^^

Jo, det jag vill tipsa om är ett skitbra TV-program som bara ett avsnitt av 4 har sänts hittils!! Det går på 2:an, ja det finns faktiskt bra pogram på 2:an också, på måndagskvällar 20.00. Programmet handlar om en kvinna som lever ett år som japan i det heliga landet. Hon försöker lära sig deras riter och prövar på många vägar för att nå dit. Det är välldigt intresant att följa hennes framsteg, och man får reda på mycket fakta. Det måste ni ta en titt på!!

Så boka in TV-soffan:
Måndag 20.00 på kanal 2

TV-godis: ---->    >(ZElEKTRONERZ)<

EMMA 16!!

Tårtbok

Ja må hon leva, ja må hon leva
Ja må hon leva ut i hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
Ja visst ska hon leva,
Ja visst ska hon leva ut i hundrade år!!

Ett fyrfalldigt leve för Emma,
Hon leve:
Hipp Hipp Hurra! Hipp Hipp Hurra!
Hipp Hipp Hurra! Hipp Hipp Hurra!

Bara bam bam bam bpa!! *cymbal*

Emma 16 år, snart tant. Grattis ^^

Visdomsord

Karameller ^^

Lycka är som en karamell
Vill du ha allt
och biter på karamellen
tar den fort slut
Men nöjer du dig
med att suga på karamellen
räcker den länge

Av: Person XZ

Abstinens

Just nu har jag världens japan-abstinens. Jag sitter och pluggar glosor här vid datorn som en nörd. Varför har jag fått för mig att jag har en så stor nytta av att kunna säga "drickyogurt" på japanska?

Jag vet att mamma har köpt boken "Japan - allt du vil veta" till mig i födelsedag. Fast det är ju nästan en månad dit TwT   JAPAN!!

Kan jag inte få veta om jag får åka till Japan som utbytesstudent redan nu? Jag vill veta, vill veta!! :3

Jag håller på att skissa fram mitt manus till mangatallangen just nu. Det är tur att ingen profisionell tecknare övervakar mig, jag kan inte direkt säga att jag gör saker och ting i rätt ordning..
Jag började med att skissa på personerna som ska vara med. Men det var svårt, och det känns som om det fattas "det där lilla extra", så jag började skissa på manuset utan att först ha skrivit ett manus eller tänkt på layouten eller personlighetsdragen. Jag är en olydig människa ^^

En olydig godis ----->    >(ZBADZ)<


Moi

Jag antar att jag borde lägga upp någon bild på mig, det var länge sen sist.
Här får ni 2 bilder, ser lite tillgjorda ut bara, blir alltid så i webcameran ^^' Fast jag är nöjd med dem ^^

Moi

Moi

Corpse Bride

Corpse Bride

If only he could see
How special you can be
If he only knew the you that we know

If I touch a burning candle I can feel no pain
In the ice or in the sun it's all the same
Yet I feel my heart is aching
Though it doesn't beat it's breaking
And the pain here that I feel
Try and tell me it's not real
I know that I am dead
Yet it seems that I still have some tears to shed

Tears to shead, Daniel Elfman - Corpse Bride


VM

Nu är det VM här i Åre. Det betyder mycket folk, långa köer på ICA, trångt och att man måste passa sig för farliga/snuskiga turister. I övrigt är det jättekul : )

Den första tävlingen gick av stapeln idag och vår kära Anja vann. Hurra för Anja Paersson!!
Tyvär så åkte Kling härifrån Åre ut ur banan. Det måste vara surt när man kommmit ända till VM.

Nu orkar jag inte prata mer om VM, alla andra gör det åt mig ^^

VM godis: ---->    >(ZVMZ)<

Nippon

Raindrop

Bränd av solen
gråter himlen
fruktbara tårar.

James Clavell, Shogun


Panbilen

Här kommer inrelevant text:
Jag är med mina kompisar i ett hus. Vi ska ett "beach-party". Fast det är mitt i vintern, så vi tar in lite strand och hav och tänder UV-lampor. Men före festen börjar bestämmer vi oss att åka till New York, och där dissar jag Emma och Elin för jag vill äta på ett snabb-nudelhak istället för "The Worlds MC-Donalds". Sen snor jag deras glitter. De blir sura och jag springer hem till min necessär.
Här kommer relevant text:
Jag bestämmer mig att gå upp tidigt så att jag hinner med panbilen (brödbil med japanskt bröd). Jag sitter 6 på morgonen och väntar vid fönstret, och mamma säger åt mig att det inte finns någon "panbil", men jag lyssnar så klart inte. Vart är den?
Då hör jag glassbilens välbekanta
Du-Dudu-Du-Du-DuDu-DuDu-DuDuuu!
Jag springer ut i snön klockan 06.10 och frågar glassgubben vart panbilen är. Han säger att panbilen har börjat sammarbeta med GB-Glass, så den kommer 06.15.
Okej, då får jag väll vänta.
5 minuter senare kommer den. Den luktar gott. Nu kommer alla mina grannar i morgonrockar 06.15 på morgonen pulsandes i snön i vinterkylan. Alla köper av pangubben.
Finns det något mjöklkfritt, frågar jag.
Nej, men vi har mjölkfria brownies svarar han.
Jag som ville ha pan ... DÅ när panbilen åker iväg ser jag den: skylten bland alla pan med bilden med Oatleypan (Oatley = mjölkfri). Ånej, då fanns det ju mjölkfria pan!! Jag måste vänta på panbilen i morgon också!

Klockan ringer för 10 gången. Den visar 06.34.
Ånej, jag missade panbilen!!