Glada drömmar : D

I natt så drömde jag en så rolig dröm precis innan jag vaknade! Jag var ute och sprang sjukt långt (vilket är omöjligt eftersom det är så halt nu :'/ ) och träffade massor av gammla vänner. Sen så kom jag till ett hus där det fanns en bebis. Vi åt kakor tillsammans och skrattade. Dessutom såg bebisen grymt rolig ut, han hade så stora kinder att hans ansikte var fyrkantigt. Sen så drog han i mina kinder så att jag såg likadan ut ^^'

Jag älskar glada drömmar, denna förgyllde verkligen min dag <3 

image173

Krajat internet

Aloha!

Vet ni något ironiskt?
Min och Emmas hemtelefon är typ alltid trasig,
men igår lyckades pappa laga den <3
Dock så resulterade detta underverk i att internet stängdes av
Jag bara undrar .. är fiberoptik så pass idiotiskt att det bara klarar av internet eller telefon?!

(@___@' )


Ny vecka : D

                 image170

Helgen gick fort men ooo så kul det var! Det gammla gänget var sammlade och utklädda för att ha en liten fest tillsammans : D Vi kollade på film och hade trevligt.. det är nice att träffa folk som man inte ser varje dag! (och de man ser varje dag också såklrt ; )

Ikväll är hemma i lägenheten. Jag och Elin spelade tennis med Jenny idag. Det var snällt, jag har aldrig spelat tennis före så det gick lite knagligt. Men det var kul ändå!

Just nu sitter jag framför datorn. Min sambo har inte kommit hit än, så jag är ensam. Men det gör inget än så länge, jag har filmen "My neighbour Totoro" på i bakgrunden. Jag måste säga att Hayao Miyazaki är fantastisk! jag är kär i hans filmer <3


Redskapsgymnastik

Imorn ska jag följa med en vän från skolan på gymnastik. Hon jobbar som ledare där, men hon sa att jag fick följa med. Jättesnällt ^^  Det ska bli jättekul, jag har inte haft gymnastik på nästan ett år : O Jag får se om något sitter kvar i ryggmärgen ; )

Jag hoppas det blir kul, det kanske är lite läskigt med allt nytt folk : O Men Josefin är ju där, så det blir nog bra!

Bifogar lite gammla gympabilder, typ från 6-7:an hehe : D

   

(ps. jag publicerade inte de bilder där mina muskler såg lite creepy ut, jag var ganska stark förut .. men mycket har tynat bort nu .. ska jag se det posetivt eller negativt? hehe ds.)

Don't worry be Happy!

 
image164

Nu känner jag mig positiv och glad. Hurra!

Men en sak som jag vill påpeka är att det är äckligt dyrt att sporta! Borde man inte uppmuntras att motinera genom billiga priser?! Jag vet inte vad jag ska göra : (

Apropå ingenting så är jag inte kaffeberoende. Jag drack inte kaffe på 1 ½ vecka, yeey ^___^
Fast sen så började jag igen eftersom jag hade lusta med det.

Imorn ska jag ha japanska, det var längesen sist! <3

Nu har jag skrivit så mycket strunt att det är bäst jag sätter punkt här. Ha en bra dag! : D
(och glöm inte att äta frukost!)

Veckans Kaka

image163

5 minuters kolor

- 100 g Smör
-1 ½ dl Socker
- 4 msk Kakao
- 1½ dl Sirap

Blanda allt i en kastrull och värm tills det börjar koka. Låt det koka i 5 minuter medans du rör om hela tiden. Häll sem ut det på ett bakplåtspapper på en plåt och ställ det på ett kallt ställe. Skär kolan i bitar sen när den har stelnat.

Obs! Lätt att bränna och blir väldigt hårda. Man måste vara pro för sånt här ; )

Smittar nedstämdhet?

Idag är jag återigen i Östersund. Dagen har egentligen varit bra - men jag känner mig nedstämd. Det känns som om många var det idag och det har smittat av sig .. Dessutom fick jag dåligt samvete för min danslärare eftersom han idag sa att vi var så nere att han också blev nedstämd. Han såg nästan deprimerad ut på slutet.

Det är sånna här dagar jag vill plocka fram all min positiva glädje och utstrålning jag har inom mig. Jag har fått beröm för att jag är positiv och glad ett antal gånger. Men syns det dessa dagar då det verkligen behövs? Jag önskar det i alla fall.

Men nu är jag glad eftersom jag piggade upp mig själv med att baka 5 minuters kolor. Tror jag ska utse det till veckans kaka faktiskt .. hmm ^^

För övrigt väntar jag med stor förväntan inför morgondagen. Vi ska få sovmorgon från skolan och alla lektioner är inställda, förutom ett extrainsatt möte kl: 12.30 med hela skolan. Rektorn ska då berätta (antar jag) nånting för alla .. och ingen vet vad det är! Inte ens lärarna! Det är helt sjukt! Jag är grymt nyfiken .. Emma och jag har kommit på de mest osannolika och hemska möjligheter till vad som ska hända .. Hoppas vi har fel! Hoppas hela skolan ska åka på semester eller något sånt trevligt istället : D

Utmaning

Är du typiskt svensk?

[  ] Du tycker att det är fullkomligt normalt att ingen pratar på bussen, tåget eller tunnelbanan.
[X] När du ska bre mackan använder du inte en matkniv, du använder en speciell smörkniv.
[  ] En okänd människa ler mot dig och du antar att han är; a) full b) knäpp c) Amerikan.
[  ] Du tycker inte det är konstigt alls att cykla när det är snö på marken.
[  ] Du kallar England, Skottland och Wales för England (istället för Storbritannien)
[X] Du tycker att det är helt normalt att behöva boka biobiljetterna i förväg, och komma i tid så att du hinner se reklamen. Naturligtvis, den är viktigt <3
[  ] Du äter lunch klockan elva.
[  ] När en okänd människa frågar dig något tycker du att det är helt normalt att fortsätta gå, och låtsas som ingenting.
[X] Du känner till olika namn på snö.
[  ] Du tar varje chans att hissa en enorm flagga mitt i trädgården.
[  ] Du tränger dig hellre förbi någon, än säger "ursäkta".
[X] Du har en termometer hemma så du vet hur många grader det är utomhus. I alla fall hemma i byn, inte i stan
[X] Du använder veckonummer.
[X] Det är enligt dig 100 % normalt att planera julafton runt Kalle Anka. - kalle, middag, julklappsöppning! Fast vi brukar äta innan Kalle Anka, annars stämmer det : )
[X] Du känner en viss stolthet när du ser Svenska kändisar i utländska filmer och tv-program. Jag säger bara Stellan Scarsgård (stavas?) i "Pirates of the Carrabean" som Bootstrap Bill ..
[X] Du ser skillnad på fejkade blondiner och äkta.
[X] Du uttalar Euro som "Evvro". Why not?
[X] Du börjar räkna ner till helgen på onsdagen.

Blev utmanad av
Erika. Ganska kul utmaning faktiskt : D Fast det är sjukt många sånna som cirkulerar just nu känns det som ..

Men jag skickar utmaningen vidare till:

Fredskronk &
Martina

Livsnjutare

Att vara en livsnjutare - det är min ambition.

Idag måste jag faktiskt säga att jag har varit på snudden att nå dit. Det har varit en bra dag; Jag trodde att det skulle bli mycket arbete, men så blev det inte. Jag har mest ordnat upp saker som inte har hunnits med tidigare. Skönt att få det undanstökat! Dessutom var jag i Järpen och tittade in i en hos en bekant i hennes affär. Då passade jag och min bror på att plocka upp Martin, så han har varit hos oss hela dagen. Nice, han är en skön prick : D
På eftermiddan fick jag dessutom möjligheten att vara med och träna med min gammla idrotts klubb. Sjukt kul, jag är kär i Duveds IF!! <3

Men vissa dagar känner jag mig långt ifrån mitt mål. Man sjunker ner i sina totalt ospontana dagar som man tvingar sig igenom i väntan på något bättre. Så ska det inte vara! Man ska njuta av varje stund som går och allt man gör. Jag vet inte om jag har bloggat om det här citatet förut, men det är så sjukt smart:

"Do what you like - like what you do"

Jag har funderat kring det här uttrycket. Själv så tror jag inte det betyder att man bara ska göra det man tycker om - snarare tvärtom. För mig kan man lika gärna vända på uttrycket så att det blir "Like what you do - do what you like".
Då blir innebörden helt plötsligt att man ska gilla det man sysslar med och se det posetiva med det, oavsett vad det är. Om man gör så gillar man ju allt man kan göra (t.o.m. att städa toaletten), och då följer man mottot. Det är så jag ska bli en livsnjutare!

Är det någon som hängde med?