Wolf's rain illustration <3

image133

\\( ^ )< = Glad höna som gillar att smiska räkor

Nu var det otroligt länge sen jag uppdaterade bloggen. Skäms på mig, jag är en stygg räka!!

I all fall så kan jag hittils sammanfatta min sommar kort:

Jag har sprungit ST: Olofsloppet
Vart en vecka i Stockholm
Fixat lite i lägenheten
Sommarjobbat på ett fik/restaurang

Roligast var ST-loppet : ))

Det som är planerat framöver är läger med Unga Allergiker,
www.ungaallergiker.se, och flytta in och göra i ordning i lägenheten.

Det var allt jag hade att säga, jag återkommer när jag har något mer inspirerande att berätta om .. (^_^;)7
Förresten så är det inte ens säkert att jag hinner skriva något mer innan lägret ..

                  ...OMG  jag är en stygg räka
!!! Här kommer en virvel smäll!! Det här är inte väder-hönan .. Det här ...                                                                       .. det är läder-hönan!!!  

                                 \\(;  X )<   = ihjälsmiskad höna

Japan

Nu har jag fått besked om jag får åka med YFU eller inte. Svaret blev nej : (  Tydligen hade YFU i Japan gjort om sina regler så att inga som var födda före den 1 april 1991 fick åka (antagligen för att man då kan gå klass 9 i Japan). Jag som är född den 13 mars 1991 är då alltså 17 dagar för gammal.

17 dagar!! Det är helt sjukt!!

Varje år erbjuder YFU 10 platser till de som vill åka som utbytesstudent till Japan, men i år var det bara två platser som blev tagna. Alla andra som hade sökt var för gammla, och då var det många  som hade sökt.

Att jag fick mitt besked om jag fick åka eller inte så sent berodde på att de tydligen försökt få med mig till Japan eftersom det bara diffade på 17 dagar, men nej det fick jag inte. Tack ändå till YFU Sverige som verkligen försökte hjälpa mig!!

Däremot så har jag nu, bl.a. m.h.a. YFU, blivit satt på en reservlista för att få åka med föreningen ASF, vilken jag aldrig hört om, till Japan under samma period. Dock så är det 7 som får åka och jag är 7 reserv .. Men de från föreningen sa att det har hänt förut att hela reservlistan har tömts eftersom folk ledsnar på att vänta, så jag får inte tappa modet!! Men utifall det blir så att jag får åka så kommer allt antagligen ske fort, så jag måste ha alla papper och allting färdiga uti fall att jag får åka.

Önska mig lycka till!!