Jag ar trott XD

Proven ar slut. Jag blev bast i klassen pa engelsken (ryktet om att japaner inte ar alltfor bra pa engelska stammer i manga fall). Matten klarade jag, ar sjukt forvanad och overlycklig. Medelpoang ungefar. Kemin funkade ocksa : )
Aven denna vecka har varit fullt os. Jag har kommit hem klockan 21.00 tva ganger. Och matten sliter mig i bitar. Och att plugga kanji tills jag drommer om dem. Och ja - jag ar trott. Ibland maste jag overtyga mig sjalv om att vakna. Det brukar dock ga vagen.

Nu har det blivit lite kallare har sa jag har kopt en tjocktroja at ha under kavajen. Pa vintern far man aven ha nylonstrumpebyxor pa sig, tjanerost va? XD

Jag gor faktiskt lite roliga saker ocksa. Forra veckan var det en rod dag, da akta vi till en nojespark. Det var kul! Massa berg och dal banor med min lillasyster : )

Sen sa aker jag till Tokyo imorn, far nu bar det ivag pa PIEE:s resa. Det ska bli kul att traffa de andra utbytesstudenterna igen! Jag har sett fram emot den har resan lange nu : )

Apropa det sa har jag ju faktiskt varit har i Japan i snart en fjarde del av tiden. Sjukt va?! Ofta langtar jag hem, det ar tungt. Men ibland far jag motivationskickar, typ nar folk ar snall med mig eller det gar bra med pluggningen. Eller nar man vaknar och ar utvilad, det ar en sallsyntehet XD

Ettt fenomen som jag inte har berattat om ar de krympande kjolarna har. Alla pa skolan har egentligen samma storlek, en kjol som gar nedanfor knana. Men det ar ingen som anvander den sa. Alla rullar upp kjolen runt linningen och satter ett balte utanpa, sa att vecken faller fint. Ibland har folk rullat upp kjolen sa mycket att nar de lutar sig at sidan kan man se trosorna. Hmm ... XD Sjalv sa har jag en lanad kjol. Den var uppsydd nar jag fick den, sa jag slipper sant strul.

Forresten fick jag ett underbart brev fran min alskade skola i Svearike for ett tag sen. Ville bara tacka, for jag har inte hunnit svara an XD, sa har pa forhand. Det peppade mig verkligen!!! Heja Primrose ; )

Men nu maste jag sova. Klockan ar snart halv elva pa kvallen och jag har inte packat klart (och egentligen har jag massor av laxor tills pa mandag ... : S ). saknar er alla!!! Heja Sverige ^_^

Mvh fran Ninjan

Fullt os medvetslos



Forra veckan var sjukt jobbig. Tror att jag dog minst 3 ganger. Vi hade mattelaxa varenda dag (eftersom det ar prov den har veckan). Och sa borjade vi pa ett nytt omrade. Geometri sa som den aldrig har varit forut. Tangenter hit, sin dit och gud vet vad. Bye bye pytagoras sats, valkomen matte av dome. Vada tangent tankte jag, det ar ju sant som finns pa en dator! Och vadda cos sin???

Sen sa var det klubb. Kul kul kul! Men eftersom det har regnat har jag fatt aka hem med buss och ta ett senare tag. Dvs inte komma hem forrens 21.00. Ata middag, bada, gora laxa ... Det blir inte sa mycket sova som det borde XD

Det hela resulterade i att min vackarklocka en vacker morgon inte funkade. For forsta gangen i mitt liv forsov jag mig. Vaknnade med ett ryck 20 minuter i sex. 20 minuter att ata frukost, kla pa sig m.m. Jag klarade dock utmaningen med bravur ma jag saga ; )

I lordags var det ocksa klubb. Jag har fatt lana kendoklader baga och allt. Sjukt snallt! Fast an far jag inte anvanda bagen : )

I sondags pluggade jag. Kanji och infor veckans prov. Men i mandags akte vi till en nojespark. Jag och Mari akte sjukt mycket karuseller, upp och ner hit och dit XD I mandags var en rod dag forresten : )

Idag har jag haft stort test i engelska och kemi. Kemin kunde jag svara pa halften av fragorna, eftersom allt var lasfragor var det ganska svart. Fick dock lite hjalp att oversatta fragorna till engelska : )
Engelskan gick bra. Engelskan har gillar jag : D

Efter testet slutade jag tidigt, sa nu idag har jag pluggat matte infor morgondagens prov. Fast nu ljuger jag, jag bleb galen pa matten och borjade plugga kanji istallet XD Gah, snart ar det ju testet och jag ar fortfarande inne pa andra arets kanji : S Maste plugga!!!!!! (fast det finns ingen tid egentligen)

Bilderna ar mig i vinteruniformen (strax fore 6 pa morgonen) och en bild nar vi gjorde gront te. Mycket godare an vad det ser ut att vara XD

Ta det forsiktigt dar ute!! Saknar er!!! Puss och kram!!!

Kyudo : D

Jag lever fortfarande. Imorn ska jag ga med i kyudo klubben!!! Hurra!!! Jag har pratat med kyudo lararen och han ska gora ett undantag med mig (eftersom jag maste plugga mycket och har langt till skolan). Jag ska fa vara med i klubben 3 dar i veckan och sluta tidigare om jag vill. Snacka om att jag har tur!Jag ar lycklig : D
Nu har jag lart mig sa pass mycket japanska att jag faktiskt borjar fatta vad folk pratar om, jag kan delta i konversationerna. Tidigare fattade jag nar de pratade enkelt och tydligt med mig, men nu fattar jag som smatt vad som snackas pa lunch, raster m.m. Det ar skont!
Igar var det min japanska lillasysters 11 fodelsdag. Hon och jag kommer valdigt bra overens, hon fick en dodskalle halsduk av mig : ) Den har helgen har jag pluggat valdigt mycket. Det handser ofta att vi far laxor som ska goras over halgen. Den har veckan fick en stor laxa i kemi och en halvstor i matte. Matten borjar faktiskt ga battre  har veckan fick en stor laxa i kemi och en halvstor i matte. Matten borjar faktiskt ga battre nu, for  veckan fick en stor laxa i kemi och en halvstor i matte. Matten borjar faktiskt ga battre nu, for jag borjar kanna igen kanjitecknerna for probability och sant. Det kanns bra : ) Det blir roligare och roligare att vara har. Fast jag langtar fortfarande hem en hel del. Men jag klarar mig fint : ) Jag far ocksa mer och mer vanner, sa det rullar ju pa.Och jag ser fram emot resan till Tokyo och Diseny Land i slutet av oktober : D
Har i Japan i affarerna laser folk ofta tidningarna i tidningsstallen. Det ar inget fult har att sta och bladdra i samma tidning under 10 minuter, faktum ganska vanligt. Vissa koper aldrig tidningarna utan laser dem direkt i affaren XD
Har i Japan skulle det behovas ett sant dar smal-projekt. Tv och allt ar otroligt utseendefixerat. Vart man an tittar sa kan man se hur mycket kalorier natt inehaller, hur mycket kalorier man atit m.m. Ganska irretersamt! Trots detta ater de som sagt ganska mycket har. Konstigt! T.ex. var vi och sjong karaoke i tisdagskvall (jag hade ett litet lov). Och da raknade karaokemaskinen ut hur manga kalorier jag gjort av med meddans jag sjong. Ganska stort!

Men nu ska vi snart ata mat har! Hoppas att ni alla har det sjukt bra hemma i Sverige!
Kram kram pa er alla!!! Mvh Ninja : D