¡¡Grått Nytt Hår!!

image192


I år har jag haft lite dilemma över nyår. Min syster och hennes familj är här i Åre, dessutom firar systern och hennes man sin 10-åriga bröllopsdag idag. Nästa nyår är jag ju i Japan, så då firar jag inte med familjen i alla fall (men jag tror det kommer bli ett helt fantastiskt nyår i Japan!).
Trots detta bestämmde jag mig efter en del ångest att fira med mina vänner. Jag tror det kommer bli kul, och nyår är ju trots allt inte en så viktig högtid här i Sverige att det spelar speciellt stor roll. 
I kväll ska vi vara hos Elin och Linda. Vi skulle ha med oss en pulka eller något att åka på, så jag misstänker skarpt att det blir pulkarace. Det får bli täckbrallor över klänningen med andra ord, annars fryser jag väl rumpen av mig i bara strumpebyxor. Men det är faktiskt inte kallt i år, det brukar ju alltid vara svinkallt vid nyår. Bara för att man ska bli förkyld när man tittar på raketerna säkert, väderguden screw you. Fast i år blir det nog bättre. Dels för att det bara är -6 grader (jämfört med vissa års -15 grader) och dels för att det inte blir så mycket raketer att titta på. Kommunen har kommit på att det är miljöovänligt med raketer (det tog en stund, vilken insikt), så det blir ingen fyrverkerishow nere på Holidayclub, i Björnen och vart det nu brukar vara. Det är bra tycker jag, go green ; D

明けましておめでとうございます

Akemashite omedetô gozaimasu!
(Gott nytt år!)

Swivel Sweeper!! (@w@ ;)

image190
Vad vill du har i julklapp lilla vän?

En Swivel Sweeper!! ^__^

Vad är det för något? En sådan leksak har jag aldrig hört talas om .. (^.^;)

Men tomten :'O  det är ju den där dammsugaren på TV-shopen .. jag todde du visste allt ..

"Återgien idiotiska önskningar från dumma barn .." (_ _ ) tänker tomten. *suck*

Men jag har varit snäll hela året .. snääälla tomten (o.o) *liten och söt*

Men ...

Om jag inte får en Swivel Sweeper vill jag ha Tarzan. (-_- ) *sådeså*

Okej, det avgör saken. (ô_ô;)

Det var inte på detta sett det gick till, men det hade kunnat vara så. Alltså när jag fick min Swivel Sweeper. Nog för att jag klagat på damsugaren i lägenheten (den bokstavilgt talat suger! eller? det är ju precis vad den inte gör TwT), men nog blev jag allt lite paff när jag öppnade mitt stora paket. Det var pappa som hade investerat i dem, mamma fick också en. Batteriet (den är sladdlös) skulle ladda i 8 timmar, det vill säga till juldas morgon, och mamma är den som kliver upp först på morgonen. Men jag ville inte att hon skulle testa sin utan mig, så jag klev upp och väckte mamma klockan 6 på juldan för säkerhetsskull. Så då damsög vi tvättstugan tillsammans i 10 minuter, sen gick jag och la mig igen. z Z z Z z .. <3

Veckans Kaka V.51

image186
Radiokaka

Nu i juletider tänker jag mest på .. jul. Och vad gör det? Jag älskar jul, kul (& strul hihi), familjen och allt vad det innebär. Men en sak som är så fantastisk med julen är allt godis <3
Vad vorre julen utan doften av den brända kolan på spisen eller knäcken som aldrig lossnar ur sin form? - Inte vorre det någon riktig jul i alla fall : D
Men för att få till det abnormalt perfekta (^.^v) julgodiset är receptet enkelt .. Gör en radiokaka! Enkelt och gött som tusan! Garanterat kladdig dessutom!

Varning: Bör ej förtäras regelbundet, inehåller söta delar som kan framkalla karies, ej lämpliga för soffpotatisar över 20 år. Vid bivekningar så som grönt eksem eller svällande fötter ber vi dig ringa Polia. Enjoy : )

(för recept, klicka på underrubriken)

Kyuketsuki (vampyr)

image185

Stipendier

Att söka stipendier låter ju kul! Man skickar iväg lite papper och får tillbaka pengar! Men jag har, desvärre, upptäckt att det inte är så.

För det första finns det nästan inga stipendier att söka när man ska åka till Japan. Det finns några, men de flesta är ämnade för högkolestudier, bla bla. Dock har jag nu äntligen funnit några jag ska söka. Så nu ska jag börja skriva på jullovet!

Jag ska också försöka passa på att plugga lite japanska meddans jag njuter av jullovet. Det låter faktiskt ganska nice nu när jag tänker på det .. Att sitta framför brasan, plugga japanska och äta mandariner samt julgodis. Gah, jag längtar!

By the way, jag vill tipsa om den här hemsidan. Jag tycker att den är nice : D
http://www.freezoon.net/jap/

Denna julgran ska jag gifta mig med <3 Den finns utanför mitt hyreshus : D

image184

Bloody Mary - Christmas?

image183

Marilyn Manson!!

image181

Ooo, vad bra det var!! Helt galet bra!!!
Jag har sett Marilyn Manson live, en upplevelse jag väntat på i över fem år ..
..men den som väntar efter något gott ; )
Å, så ljuvt det smakar!

Han spelade nästan alla mina favoritlåtar .. Sweet Dreams och Dopeshow m.fl. <3
Jag hade svårt att stå stil då, måste jag erkänna : D 

(by the way så ägde jag och Linda hovet ; P hihi)

Marilyn Manson

image180

6 dagar kvar .. Sen ska jag få sig dig på riktigt <3
Hovet, here I come!

Nationella Prov i Matte

image178

Vill inte du också ha nationella prov i matte?
Tur att det finns godis <3
Imorgon är det den stora dagen .. Matte A del 2, here I come!

Veckans Kaka V. 49

image177

Den här veckan blir det inget recept.
Den här veckan blir det en hyllning

En hyllning ägnad

Herr pepparkaka <3

Nu var det ett tag sen ^^'

image176


Men så är det bara. Jag har inte haft tid (där ljuger
jag lite : ) eller lust till att blogga. Men nu är jag på G igen
tror jag. Jullovet närmar sig med stormande steg och då kommer jag hinna sitta mysandes framför datorn och blogga :D

Tack till alla som läser min blogg ändå, fast den går i
berg & dalbanor <3

Mun

image175

Födelsedagspresent till Martin i Järpen

image174