Happy happy : D

Hola hola! Hej hej! Mitt internet funkat fortfarande lite som det vill, men jag passar på att blogga nu när jag är hemma i Åre : ) Men jag får se om jag hinner skriva något mer denna vecka, för jag ska till Stockholm på möte med UA (www.ungaallergiker.se) onsdag-söndag. Men den som väntar får se, maybe baby I'll wright something ; )

Idag har jag köpt nya längdskidor. Jag har blivit föt tung för mina gammla, jag tror att det är 3 sesången jag kör på dem nu så det kanske inte är så konstigt. Jag undrar hur mycket jag vägde för 2 år sen .. typ 38 kg? Jag antar att jag har gått upp lite i vikt sen dess ^^ hehe, bara muskler ; D

Idag gjorde jag en konstig sak. Efter att jag åkt längd och var hemma tog jag en banan för att äta. Sen kom jag på att jag skulle duscha, men jag ville ju inte äta bananen meddans jag duschade, då skulle den ju bli blöt : O Så jag passade på att äta den meddans jag satt på toa. Då funderade jag på vad folk skulle säga om de såg mig. Tänk om mitt liv är som den där filmen "Thrueman" (eller vad den nu än heter), och allt bara är på låtsas. Meddans jag sitter där på toaletten och äter min banan sitter miljoner människor vid TV:n och skrattar åt mig för att jag är så knasig. Om det är så så måste mitt liv klassas som en komedi XD

Vilka sjuka tankar man tänker en trött söndagskväll .. Slafe gött ^_^) zZzZ ...

Kommentarer
Postat av: Linda

knasknas!

gissa vem jag mötte påväg mot trapporna vi ica!!??
jo, UA erika :D tyckte att jag kändeigen filluren oxå PLING så fattade ja att de va hon! de va lite roligt^^

Postat av: Nina

Hihi vad kul ^^ Hon sa att hon hade träffat dig, men jag hann inte träffa henne för det var typ 3 timmar innan jag skulle åka med tåget .. buhu : ( Vi har otur vi, Erika och jag. Aldrig hamnar vi på samma tåg ; )

2008-01-21 @ 08:37:02
URL: http://www.wannabejapan.blogg.se
Postat av: Sara Sigurdson

låter som ett roligt toalettbesök;)

2008-01-21 @ 16:44:37
URL: http://sotsara.blogg.se
Postat av: Fredskronk

Och nu när ditt liv inte är en Realety Show (hittar inget The Nina Show bland mina strax över 100 kanaler) så kan man ju alltid kompensera med att blogga om det istället :D Jo. DU verkar ha ett roligt liv fast motsatsen hade väl varit tråkigt? Och det hade ju inte varit allt för kul.

2008-01-22 @ 12:24:02
URL: http://www.fredskronk.se/
Postat av: joanna

hallå hallå nina!!! hur va mötet i helgen?? MEJLA MIG ALLT O ALLA DETALJER! :D:D:D

2008-01-23 @ 22:41:59
Postat av: Vivve, ^^

Haha, de skulle jag vilja se, xD Kraam Vivve

2008-01-29 @ 18:23:09
URL: http://flikkahn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback