Tänk vad tiden går fort : D

Måndag: En trött Nina pallrar sig till skolan. På kvällen går hon på bio, men hon vet inte vilken film det är hon ser. Det visar sig vara "Fördom", jättesorgligt *snork snork*

Tisdag: Pigg och allert, som den kackerlacka hon är, tar sig Nina genom dagens prövningar. Hon sticker ut och åker längd, tjoho vad det gick. Men kvällen slutar med att hon nästan sommnar dregglandes på tangentbordet klockan 23.05, eftersom hon är så seg när hon arbetar. 

Onsdag: Idag hade Nina bestämmt sig för att vara lat, men som vanligt misslyckas hon. Om det beror på hennes dumhet eller ett misslyckande vet vi ännu inte, vi inväntar testreultat. Hon avrundar dagen med att gå på cirkus, ajaj vad Nina-upp-och-ner har träningsverk i armarna nu .. 

Torsdag: Idag är dagen med stort D .. dagen då två stora utmaningar bara väntar på att få sluka Nina .. Den första uppgiften består av en skoldans, där idrottslärarna är åskådare och sätter betyg. Med andra ord: som smort för att sänka sitt idrottsbetyg... *spoky sounds*. Trots detta går allt vägen, Nina gillar ju trots allt att dansa och studsa. Men den största utmaningen var ännu kvar ... *really spoky sounds* .. The Tvättberg of DOOOME! Tänk er två veckors smutstvätt från två smutsiga tonåringar. Hur illa kan det inte gå? Ett under att Nina lever när fredag närmar sig .. 

Fredag: Dagen då lilla Nina äntligen ska få komma hem till sin mamsen. Innan hon lämnar stan tar hon en fika med los amigos på un fiko. Mycket bien bien! Morotskaka gillar Nina : 3

Lördag: Nina bestämmer sig för att åka en längdtävling i den exotiska byggden Åsarna. Det var blåsigt med snö som drev runt, så Nina fick skotta sig fram den 1.7 mil långa banan. Hon siktade egentligen på att åka sträckan på 20 minuter, men eftersom hon tvingades släpa på snöskyffeln (det var ingen annan som ville det) hela vägen åkte hon på 1 timme & 40 min. På köpet vann hon en massage-apparat (det är inte vad det låter som att det är XD). Den visade hon stolt upp för vännerna på kvällen, meddans de tittade på filmen "V för Vendetta".

Söndag: Nu sitter Nina här och skriver. Egentligen vet hon att hon har annat hon borde göra, men eftersom hon är en luspudel kan hon inte slita sig från datorn. Vad ska vi göra åt det?

>(6   . 3 )<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback